Pišite nam
Kako ispravno nalijepiti kaljeno staklo

Kako ispravno nalijepiti kaljeno staklo

admin hlavní 20. 01. 2023 Blog

Priprema

Pripremite čistu radnu površinu, te na nju stavite sve što ćete trebati tijekom nanošenja. Vodite računa da imate dovoljno svjetla. Provjerite i imate li sve nužno za lijepljenje, te je li staklo koje ste kupili zaista odgovarajuće za oblik i model vašeg mobitela. S mobitela uklonite zaštitnu masku i stare folije ili stakla, ukoliko se tamo nalaze. U pakiranju je jedna suha i jedna mokra tkanina. Najprije mokrom obrišite staklo mobitela, a potom ga suhom tkaninom dobro ulaštite. Na ovaj način ćete spriječiti nastanak nekih nepravilnosti, npr. mjehurića.

Lijepljenje stakla

Na svjetlu provjerite je li zaslon doista čist i ne dodirujte ga. Pripremite zaštitno staklo, provjerite je li čisto. Sa stakla uklonite prozirnu foliju. Poravnajte gornju stranu stakla s gornjim rubom stakla zaslona i lagano spuštajte staklo na mobitel. Staklo će se zahvaljujući ljepilu samo i bez poteškoća zalijepiti.

Zaključak

Staklo je sada zalijepljeno, te radi fiksiranja i osiguravanja maramicom zaslon ulaštite, ali računajte na to da će tek nakon 24 sata 100 % prianjati (telefon možete koristiti bez ograničenja). Staklo sa telefona u svakom trenutku možete vrlo lako i ukloniti noktom tako što ćete ga podići s ruba zaslona.